CEAI MARAR SEMINTE 100G

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: DACIA PLANT

Cod produs: 10006491


Disponibilitate: Stoc limitat !

6.20 buc

Total: 6.20 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Ceai de marar seminte

Mărarul face parte din familia Apiaceae, fiind o plantă erbacee, anuală, legumicolă, cu o valoare terapeutică deosebită.

 

Indicatii

-amenoree (absenţa ciclului menstrual), anorexie, boli ale căilor urinare, boli de inimă, colici de orice natură, dismenoree (ciclu menstrual neregulat şi dureros), hemoroizi, sterilitate la femei, hipoplazie mamară ( pentru a favoriza creşterea în volum a sânilor), menopauză prematură, adjuvant în hirsutism, indigestie, digestie grea, insomnii, alăptare, meterorism, disfuncţii ale gladelor cortico-suprarenale şi fenomene conexe cu acestea, combaterea stărilor de vomă şi a spasmelor digestive precum şi în bolile urinare.

Popular este folosită contra colicilor de orice natură, pentru oprirea sughiţului, tratarea unor tulburări nervoase, precum şi pentru prevenirea şi combaterea indigestiilor.

Mărarul este o plantă cu acţiune de intensitate mare, mai ales la nivel endocrin. Are un efect puternic şi extrem de favorabil asupra femeilor cu o vitalitate mai scăzută sau care se confruntă cu o estompare a caracteristicilor feminine.

 

Contraindicatii
hiperestrogenism, hipermenoree, chisturi ovariene, noduli mamari, tumori benigne şi maligne mamare sau genitale, sarcină, alergie la mărar.

Gramaj: 50 gr.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*